3 Store æbler
3 Skiver Citron
Dej:
300 Gr. Flødeost 70%
250 Gr. Makroner
3 Hele Æg
Smør
Florsukker
Sukker
¼ Liter Piskefløde
100 Gr. Hindbær
Æblerne skrælles, deles i halve og kernehuset fjernes.
Æblerne gives et opkog i vand og citron og lægges til afdrypning på papir.
Makroner og flødeost blendes. Æggene kommes i et ad gangen og det blandes til en lind dej.
En ovnfast skål smøres med smør, der kommes dej i bunden og æblerne lægges i og resten af dejen fordeles over æblerne.
Bages i ovnen ved 180° i ca. 45 min. (Måske lidt længere.)
Efter æblekagen er taget ud af ovnen trækker den 10 min. inden den vendes ud på et fad og drysses med florsukker.
Hindbærcreme.
Hindbærrene drænes for væde og trækker med sukkeret i et par timer.
¼ Liter Piskefløde piskes let og hindbærrene vendes i og cremen smages evt. til med hindbærlikør eller Framboise.
1/01/2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar