4 – 6 Personer.
1 Æg
50 Gr. Sukker
2 Dl. Piskefløde
2 Dl. Creme Fraiche 38%
Saften af 2 citroner
1 Spsk. Kakao
Revet skal af 1 citron
2 Blade husblas
1 Stang vanille
4 små Makroner
4 stålringe/springform/glasskål.
100 Gr. Jordbær
2 friske Mynteblade
Evt. honning
Pisk fløde og creme fraiche til skum.
Sæt citronsaft, vanillekorn og sukker over lavt blus, til det er lunt. Tilsæt opvredet udblødt husblas.
Pisk æg og lidt sukker til skum, tilsæt den lune citronsaft og pisk i massen, til den er kold.
Vend fløde-creme fraicheskummet i og fyld massen i de små forme med en makron på bunden af hver ring/springform el. glasskål.
Stil souffleerne på køl i et døgn.
Kog reven citronskal i lidt vand med sukker i 20 minutter, til væsken er suget op. Bruges til pynt.
Jordbærpuré :
Blend 100 Gr. jordbær med et par friske mynteblade til en fin sauce, juster evt. med lidt sirup el. honning
Anretning :
Souffleen drysses med kakao, ringen fjernes, og souffleen placeres på tallerkenen.Der lægges en jordbærsauce ring rundt om souffleen, og der ”drysses” med citronskal
1/02/2008
Lemonsoufflé med rå Jordbærpuré og Mynte
Etiketter:
Citron,
Creme Fraiche 38%,
Dessert,
Honning,
husblas,
jordbær,
Kakao,
makroner,
Mynte,
Piskefløde
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar