4 – 5 Personer.
100 Gr. Marcipan
100 Gr. Sukker
100 Gr. Smør
2 hele æg
2-3 Spsk. Hvedemel
1 appelsin
Daioleforme
Ælt marcipan, sukker og smør sammen til en homogen masse.
Rør æggene i, og dernæst et par Spsk. Hvedemel og dette røres let sammen.
Konsistensen skal være som en tyk creme, der kan bære smagen.
Appelsinen skrælles og grovhakkes, og koges i en gryde, til saften er forsvundet, og appelsinen er blevet til en klæbrig masse.
Massen afkøles og røres herefter i marcipanmassen.
Appelsinmazarinmassen kommes i en portionsform og bages ved 180° C. i 15 – 20 Minutter.
Serveringstips:
Appelsinmazarinkager kan serveres med stort set alle former for bær, frugt, spiritus, hakkede nødder eller indkogt frugt.
Citroner og lime kræver dog mere sukker.
1/01/2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar