1/02/2008

Anderledes Brieost

Hjemmerøget Brieost m. Solbærsyltetøj.

1 Stegepande gøres meget varm på kogepladen.
Når stegepanden er meget varm hældes der bøge rygesmuld på panden.
Panden bæres udenfor og 1 brieost lægges mellem 2 riste, og lægges ovenpå panden med et fugtigt stykke over, og brieosten ryges til den er gul og har en lidt blød konsistens.
Brieosten skal afkøles en smule inden servering, og det er muligt at ryge brieosten nogle timer før, og evt. opvarme den en smule inden servering.
Kan serveres med solbærsyltetøj eller anden frugt a part.


Brieost med Akaciehonning og ristede Sesamfrø.

Sesamfrøene ristes gyldenbrune på panden, og drysses på brieosten der forinden er smurt med Akaciehonning.
Denne brieost kan også laves i forvejen, og dernæst varmes i ovnen lige inden servering.
Kan serveres med solbærsyltetøj eller anden syltet frugt.

Ingen kommentarer: