6 - 8 Personer.
9 Dl. Piskefløde
6 Blade Gelatine
110 Gr. Sukker
Frisk ingefærrod efter smag
1 Stang Vanille
Daioleforme
200 Gr. Sukker
¼ Stang Vanille
1 Knsp. Kanel
Vand
½ Saftig pære Pr. person
½ L. Vand
225 Gr. Sukker
2 Appelsiner
½ Citron i tynde skiver
Citronmelisse
Tilberedning:
Kog halvdelen af fløden, sukkeret, og den flækkede vanillestang og ingefær op.
Lad trække smag af ingefær i ca. 20 minutter.
Udblød gelatinen og smelt den i den varme vanillefløde.
Tilsæt resten af fløden, si massen og hæld den forsigtigt i forme
Stil den på køl.
Karamelsauce:
Karamellisér sukker og krydderier i en tykbundet gryde.
Tilsæt vand og kog til en homogen sirupskonsistens.
Sigt saucen og køl af.
Appelsinpocherede pærer:
Kog sukkerlagen sammen på vand, sukker, saft af appelsiner og med citronskiver.
Udtag kernehuset af pærerne.
Pochér tynde skiver af pærerne i lagen og stil til afkøling.
Anretning:
Læg de kolde pocherede skiver af pæren rundt på midten af tallerkenen.
Stil den kolde Ingefær Panna Cotta i midten af pæreskiverne og montér med karamelsauce.
Velbekomme!
12/29/2007
Ingefær Panna Cotta m. Karamelsauce og Orangepærer
Etiketter:
Appelsin,
Citronmelisse,
Dessert,
Ingefær,
Karamel,
Panna Cotta,
Pærer
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar