12/29/2007

Ingefær Panna Cotta m. Karamelsauce og Orangepærer

6 - 8 Personer.

9 Dl. Piskefløde
6 Blade Gelatine
110 Gr. Sukker
Frisk ingefærrod efter smag
1 Stang Vanille
Daioleforme

200 Gr. Sukker
¼ Stang Vanille
1 Knsp. Kanel
Vand

½ Saftig pære Pr. person
½ L. Vand
225 Gr. Sukker
2 Appelsiner
½ Citron i tynde skiver
Citronmelisse


Tilberedning:

Kog halvdelen af fløden, sukkeret, og den flækkede vanillestang og ingefær op.
Lad trække smag af ingefær i ca. 20 minutter.

Udblød gelatinen og smelt den i den varme vanillefløde.
Tilsæt resten af fløden, si massen og hæld den forsigtigt i forme
Stil den på køl.

Karamelsauce:

Karamellisér sukker og krydderier i en tykbundet gryde.
Tilsæt vand og kog til en homogen sirupskonsistens.
Sigt saucen og køl af.

Appelsinpocherede pærer:

Kog sukkerlagen sammen på vand, sukker, saft af appelsiner og med citronskiver.
Udtag kernehuset af pærerne.
Pochér tynde skiver af pærerne i lagen og stil til afkøling.


Anretning:

Læg de kolde pocherede skiver af pæren rundt på midten af tallerkenen.
Stil den kolde Ingefær Panna Cotta i midten af pæreskiverne og montér med karamelsauce.

Velbekomme!

Ingen kommentarer: