5 couverter.
1 æggeblomme
1 helt æg
1 blad husblas
175 gr. hvid chokolade
1 spsk. hvid likør
1 spsk. lys rom
¼ l. piskefløde
200 gr. frosne brombær. 1 Appelsin
Det hele æg og æggeblommen piskes sammen i en skål over vandbad.
Tilsæt den udblødte og i Rom-likør smeltede husblas og hold det lunt.
Chokoladen smeltes over vandbad og kommes i æggeblandingen, der røres
ensartet før den sættes til ganske let afkøling.
Herefter vendes den letpiskede fløde i og moussen hældes i en skål,
og det stilles koldt.
Brombærrene marineres i lidt sukker efter smag og kan stænkes med likør eller rom.
De kan med fordel laves dagen før.
Moussen anrettes pænt på tallerkener med brombær.
Der pyntes med appelsinjulienne.
(Tag en spiseske og dyp den i varmt vand og form et eller to pæne æg,
læg dem pænt ved siden af hinanden og serveres straks)
Der kan selvfølgelig også bruges mørk chokolade.
12/29/2007
Hvid Chokolademousse m. Råsyltede Brombær
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar