6 Personer.
½ L. vand på 27° C.
50 Gr. Gær
20 Gr. Salt
1 Spsk. Pizzakrydderi
1 Spsk. Honning
4 Spsk. Olivenolie
425 Gr. Durummel
425 Gr. Hvedemel
Pladespray
Film
Tilberedning:
Vand og gær røres sammen og tilsættes salt og pizzakrydderi.
De øvrige ingredienser kommes i og dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes i 5 – 8 min.
Det gælder om at ælte dejen ind over hinanden uden at ”tæve” den.
Dejen deles i 4 stykker af 380 Gr. og slås op som runde kugler.
Dejen sættes på en smurt bageplade, pensles med olivenolie, drysses med durummel og hæver 30 min. et lunt sted under film.
Bages i forvarmet ovn i 30 min. ved 185° C.
(Det er her en god ide at sætte et fad ind i bunden med lidt vand for at afgive damp).
Velbekomme!
11/22/2007
Husets brød til hverdag og fest
Etiketter:
Brød,
Durummel,
Honning,
Pizzakrydderi,
Pladespray
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar