2 Flutes :
50 Gr. Gær
5 Dl. Kærnemælk
1 Dl. Vindruekerneolie
1 Tsk. Urtesalt
150 Gr. Hørfrø
200 Gr. Sigtemel
500 Gr. Hvedemel.
Smuldr gæren i et fad, lun kærnemælken under omrøring til 27°, kom olien i kærnemælken, hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst.
Bland melsorterne sammen med saltet og ælt det i kærnemælksblandingen.
Arbejd dejen godt igennem, stil den til hævning ved stuetemperatur og lad den hæve i 45 Min.
Slå dejen sammen, del den i to og form 2 flutes heraf.
Rids hver flute let på toppen.
Lad dem hæve i 15 Min.
Sigt et ganske tyndt lag sigtemel over brødene, lige inden de sættes i ovnen ved 200°, og lad dem bage på næstnederste rille i ca. 30 Min.
11/22/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar