10 Personer
50 Gr. Gær
½ L. Lunken Vand
300 Gr. Mel
1 Spsk. Groft Salt
¼ Dl. Olivenolie
Krydderurt
200 Gr. Durummel
Rør gæren ud i 27° C. vand og tilsæt salt og olivenolie.
Rør de 2 slags mel i dejen med en grydeske, og rør den glat. (Skal ikke æltes)
Dæk skålen med film, og lad dejen hæve i 1 time.
Efter 1 time slås dejen igennem, og dejen hældes op i en passende bradepande.
Dejen i bradepanden pensles nu med olivenolie, og kan evt. pyntes med :
Groft salt
Rosmarin
Finthakket soltørret tomat
Oregano
Tomatskiver/Sauterede løgskiver
Salvie
Timian
Solsikke/Sesam
11/22/2007
Foccaciabrød
Etiketter:
Brød,
Durummel,
Gær,
Olivenolie,
Oregano,
Salvie,
Solsikke,
Soltørret tomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar