10/02/2007

Langtidsbagt oksemørbrad med confiterede grønne asparges, syltede cherrytomater & olivensauce

4 Personer.

800 g Okse eller kalvemørbrad
0,5 dl. oliven/trøffelolie
1 rosmarinstilk
½ bundt frisk basilikum
Salt og peber
Forvarm ovnen til 72 grader.
Hak rosmarinbladene & basilikumsbladene fint.
Skær mørbraden fri for alle sener.
Fordel lidt god olivenolie (gerne trøffelolie) på et stykke husholdningsfilm eller stegefolie.
Læg mørbraden derpå, og rul kødet stramt ind i filmen.
Læg rullen i den forvarmede ovn og langtidssteg kødet i 2½ time.
Tag kødet ud af ovnen, fjern filmen og rul den i de hakkede urter.
Drys mørbraden med salt og peber og brun den på en varm pande med lidt olivenolie.
Lad kødet hvile i 5 min.
Skær mørbraden i 4 lige store stykker

Ingen kommentarer: