10 pers.
2 kg afpudset oksemørbrad
Oksemørbraden brunes kraftigt på en pande, og rulles i en blanding af groft salt og groft
Peber.
Steges i ovnen ved 180 grader ca. 15- 20 min. kerne temperaturen skal være ca. 55 grader
Glaserede Rødløg
10 skrællede rødløg
balsamico
½ glas akaciehonning
salt og peber
De skrællede rødløg skæres i 4 både hver, honningen kommes i en gryde og varmes op ,der tilsættes balsamico efter smag og rødløgene kommes i .
Løgene dampes til de stadig er faste, og der smages til med salt og peber.
Squash spyd
10 små træpinde
3 gule squash
3 grønne squash
Squashene skylles og enderne skæres af. de skæres i meget tykke skiver.
3-4 skiver efter farve sættes på en pind og de stænkes med olie.
Grilles eller steges på kødsiden ved høj varme og drysses med salt og tørret timian.
Steges i ovnen til de er faste i kødet men møre.
Pommes Victor
5 pæne vaskede bage kartofler
1 spsk. Bouqet de italienne fra knorr
oliven olie
citronsaft
salt og peber
Kartofler halveres på langs og pensles med en blanding af olivenolie, citronsaft og bouqet de italienne. Drysses med salt og peber og bages i ovnen ved 180 grader til de er møre.
10/02/2007
Helstegt okse mørbrad med honningglaserede rødløg, squash spyd. Pommes victor
Etiketter:
Hovedretter,
Oksekød,
Oksemørbrad,
Pommes Victor,
Rødløg,
Squash
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar