10 Couverter:
2 Kg. Okseunderbov el. slag
750 Gr. Grovthakkede løg
2 Laurbærblade
10 hel sort peber
1400 Gr. Rå kartofler i små tern
Smørkugler
persille, purløg og rødbeder.
2 Kg. Oksekød af underbov el. slag skæres i kvadrater på ca. 1½ cm., der gives et rask opkog i vand, det skylles og bringes igen i kog med vand.
Grovthakkede løg, ca. en tredjedel i forhold til mængden af kød, 2 laurbærblade og 10 hel sort peber indbundet i gaze, og salt tilsættes, det hele koges langsomt under låg ca. 1 á 1½ time.
Rå kartofler, ca. 2 tredjedele i forhold til mængden af kød skæres i små kvadrater og lægges ovenpå kødet, det koger til kartoflerne er omtrent udkogte, hvorefter kød og kartofler blandes omhyggeligt.
Serveres med smørkugler, der enten kan være rullet i persille el. purløg, eller purløg og persille kan serveres á part sammen med rødbeder.
10/02/2007
Lobescoves
Etiketter:
Hovedretter,
Laurbærblad,
løg,
Oksekød,
Purløg,
Smørkugler
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar