10 Personer.
Lammebov el. bryst
2 Spidskål el. 1 stort hvidkål
Løg
Kartofler
Salt, peber
Persillestilk
Timian
Gulerod
Lammebov el. bryst skæres/hakkes i kvadrater på 3 á 4 cm., og gives et opkog og skylles.
2 Spidskålshoveder el. 1 stort hvidkålshoved deles gennem stokken, hvert i 6 – 8 dele, koges op i vand og tages op, hvorefter stokken tages fra.
Bunden af gryden dækkes medet lag kål, hvorpå der lægges løg skåret i skiver og rå kartofler skåret i tykke skiver.
På dette lægges kødet, der krydres med salt og peber, igen løg og kartofler og til sidst et lag kål.
En tynd suppe kommes over, tilstrækkelig til at dække det sidste lag kål, en snøret suppevisk bestående af persillestilk, timian og gulerod tilsættes, og det koges under tætsluttende låg i ca. 1 time.
Kan spises med groft rugbrød og en god sennep !
10/01/2007
Irish Stew
Etiketter:
Hovedretter,
Hvidkål,
Kartoffel,
Lammekød,
Timian
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar