4 Personer.
4 x 200 Gr. Perlehønebryst
1 Bundt bredbladet persille
Salt og peber
Kødsnor
Olivenolie
2½ Dl. Hvidvin
3-4 Dl. Hønsebouillon
150 Gr. Gorgonzola
1½ Dl. Piskefløde
150 Gr. Okra
2 Rød peber
2 Gul peber
100 Gr. Shitakisvampe
600 Gr. Små skrællede kartofler
Frisk persille
Skyl persillen, og tør den grundigt.
Tør kødet godt, og drys let med salt og peber.
Kom halvdelen af persillebladene ind i folden på kødet, og luk kødet om persillen.
Snør perlehønebrystet .
Kom lidt olie i en dyb pande el. gryde, og brun kødet på alle sider.
Hæld ½ Dl. Hvidvin og ca.
1 Dl. Bouillon ved, så det står 1½ cm. Op over perlehønebrystet.
Kødet vendes hvert 5 min. under stegningen, og der spædes med bouillon el. vin.
Kødet skal braiseres i ca. 35 minutter.
Tag kødet op af panden og hold det varmt.
Smelt gorgonzolaen i stegesaften, og rør til en jævn sauce.
Spæd evt. med lidt bouillon.
Tilsæt den finthakkede persille, smag til.
9/10/2007
Perlehønebryst m. gorgonzolasauce, Salmis af friske urter og Persillekartofler
Etiketter:
Fjerkræ,
Gorgonzola,
Hovedretter,
Okra,
Perlehøne,
Shitake
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar