5 Couverter.
2 Stk. Andebryst
1 Stængel bladselleri
½ Rødløg
3 Stk. Svampe/champignon
Hvidløgssoufflé.
4 Store fed hvidløg
2 Små løg
1 Laurbærblad
160 Gr. Smør
80 Gr. Sigtet mel
3½ Dl. Mælk
Salt og sort peber
Spraysmør
8 Æg
Revet parmesanost
Daioleforme
Balsamicosauce.
100 Gr. Finthakket skalotteløg
1 Dl. Rødvin
1 Spsk. Olie
½ L. Mørk kalvefond
5 Cl. Aceto balsamico
Salt og peber
Farinbagt appelsin.
15 skiver appelsin
Brun farin
Soigner andebrystet og farcer med finthakket bladselleri, rødløg og svampe.
Luk lommen på andebrystet, og stil andebrystet i køleskabet.
Pil hvidløg og løg.
Skær løgene midt over, og snit dem i tynde skiver.
Kom løg, hvidløg og laurbærblad på en pande.
Spæd med vand, til det dækker løgene, og lad løgblandingen simre i en halv time.
Lad løgene dryppe af i en sigte.
Fjern laurbærbladet fra løgblandingen, og mos hvidløg og løg til en blød puré.
Varm dernæst smørret, og rør melet i blandingen gennem en sigte.
Spæd med mælken, når blandingen begynder at simre, og pisk alt godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Lad saucen simre yderligere i 10 minutter under omrøring.
Tag den fra varmen, og lad den køle af.
Smør en souffléform med smør.
Skil æggeblommer og æggehvider.
Rør den revne ost sammen med æggeblommerne.
1 kommentar:
Sikke en masse fantastisk og spændende opskrifter du byder på.....
Jeg bliver helt sulten og må have afprøvet nogen af dem :-)
Jeg er selv en "foodie", men helt på amatør plan, har dog min egen madblog hvis du skulle være interesseret i et kig :-)
Mange hilsner
Newyorkerbyheart
www.newyorkerbyheart.blogspot.com
Send en kommentar