400 Gr. Laksefilet
2 Store tynde skiver rå,røget skinke
Saft af ½ citron
Hvidt peber fra kværn
Fint klippet esdragon
2 Stykker pergamentpapir
2 Spsk. Smør
Dryp laksen på begge sider med citronsaft, krydr med hvid peber og salt og drys med frisk estragon.
Smør 2 stykker pergamentpapir med smør. Svøb hver laksefilet ind i skinke, pak dem enkeltvis ind i pergamentpapiret, klem dette fast omkring og læg pakkerne i den varme ovn.
Lad dem stege i 7-8 minutter på hver side.
Skær papiret op og server laksefileten på tallerkener med flødefume´ fra fisken, broccolisouffle´ , smørristede hjertecroutoner og julienneurter vendt i smør.
Broccolisouffle:
200 gr. Frisk broccoli blanceres, afkøles og blandes med 3 æg, 1½ dl. Piskefløde, salt og peber i en blender og køres sammen.
Fordel massen i små daioleforme og bag dem i vandbade i ovnen i ca. 45 minutter.
Rør forsigtigt efter 15 minutter i formen idet æggemassen har tendens til at bundfælde.
Udtages af ovnen når de er færdigbagt, men kan genvarmes i formen inden servering.
5/14/2007
Laks i svøb med broccolisouffle´
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar