4/09/2007

Vandbakkelser med Laksetatar

40 Stk.

125 Gr. Smør
2 Dl. Vand
125 Gr. Mel
¼ Tsk. Salt
3 Stk. Æg

Kom smør og vand i en gryde og bring det i kog. Tag gryden fra varmen og rør mel i.
Sæt gryden over varmen igen, og rør til dejen slipper gryde og ske. Rør salt i.
Tag gryden fra varmen, og rør æggene i – et ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Form dejen med 2 skeer til valnøddestore boller.
Bages ved 200° i 20-25 minutter og afkøles på bagerist.

Laksetatar:

200 Gr. Røget laks i tern
1 Stk. Fintsnittet rødløg
Balsamicoeddike
Dijonsennep
Dild
50 Gr. Lakserogn

Røget laks, det fintsnittede rødløg, balsamicoeddike og dijonsennep blandes efter smag, og dertilsmages med fintklippet dild og lakserogn.
Fyldes i vandbakkelserne hvori der er skåret et låg på hængsel.

Ingen kommentarer: