700 Gr. Blækspruttekroppe
1 Dl. Sødmælk
Salt
100 Gr. Hvedemel
Olie
Citronskiver
Hakket persille
Skær kroppen i 1 cm. Tykke ringe, og lad trække med salt i 10 minutter.
Vend de saltede blæksprutteringe i mælk og derefter i rigeligt mel.
Varm olien op i en dyb pande eller gryde.
Steg blæksprutteringene nogle stykker af gangen, først ½ minut ved kraftig varme pr. side.
Dæmp varmen, når der er dannet skorpe.
Steg derefter stykkerne færdige, ca. 5 minutter på hver side.
Tag blæksprutteringene op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
De må ikke ligge ovenpå hinanden, så bliver paneringen fugtig.
Servér straks de sprøde blæksprutteringe med citron og persille.
4/18/2007
Sprødstegte Blæksprutteringe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar