4 Modne røde peberfrugter
300 Gr. Lyst fiskekød
2 Æg.
Salt
Frisk basilikum
Lyst peber
1 Skive bacon
1 Gulerod
1 Løg
Tomatpuré
Bouillon
½ Dl. Fløde
Smør
Hvedemel
Revet ost
Peberfrugten halveres og kernehus udtages.
Peberfrugten ridses og grilles så skindet kan skrælles af.
Fiskekødet blendes sejt med salt, tilsættes æg og fløde, og tilsmages med salt, peber og basilikumblade.
Farsen fyldes i de grillede peberfrugter, og peberfrugten formes efter farsering til små boller.
Peberbollerne lægges i et ildfast fad.
1 Skive bacon skæres i tern.
Steg baconternene sammen med gulerod og løg, tilsæt vand, bouillon og tomatpuré og kog godt igennem i 1 time.
Brug smørbolle til rette konsistens.
Hæld tomatsauce over peberbollerne, drys med revet ost og gratinér i ovnen i 10 minutter.
4/18/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar