1 Pk. Frossen butterdej
300 Gr. frisk spinat (200 Gr. frossen)
1 Spsk. Olivenolie
1 Fed hvidløg
1 Spsk. Citronsaft
1 Dl. Parmesanost
1 Æg
Salt og peber
Spinaten nippes for grove stilke, og smørsauteres og tilsmages med salt, peber og evt. muskatnød.
Afkøles og afdrypper i sigte.
Spinaten hakkes groft, og røres med olie, hvidløg, citronsaft, parmesanost og æg.
Butterdejen rulles ud og udstikkes i runde plader med en diameter på 7 cm.
Disse smøres med sammenpiskes æg rundt ved kanten, fyldet lægges på, og piroggen lukkes til halvmånefacon.
De lukkes og trykkes rundt langs kanten med en gaffel.
Pensles med æg.
Bages i ovnen 10 – 15 minutter ved 200° C. på midterste ovnribbe.
4/18/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar