4/10/2007

Salat af røget Stenbider og rosa Grape

4 Personer:

1 Stk. røget Stenbider
2 Stk. Blodgrape
200 Gr. Spinat
4 Buketter Brøndkarse
1/2 Lollo Rosa salat
1 Dl. Creme Fraiche 18%
½ Finthakket Rødløg
Kørvel
75 Gr. Stenbiderrogn
Olivenolie
Citronsaft
Salt og Peber


Pil kødet af stenbideren. Nip spinaten, skyl den godt og del i mindre stykker.
Skræl grapen med en skarp kniv, så den hvide hinde følger med.
Skær fileter ud mellem hinderne. Skær dem i mindre stykker på tværs.
Vend spinat, grape og stenbider forsigtigt i lidt olivenolie og citronsaft.
Smag til med salt og peber. Anret på tallerken el. i skål.

Rør creme fraiche, rødløg, kørvel og stenbiderrogn sammen og smag til med salt og peber.
Kom blandingen omkring salaten el. servèr a part.

Bør nydes med godt brød !

Ingen kommentarer: