4 Personer:
1 Stk. røget Stenbider
2 Stk. Blodgrape
200 Gr. Spinat
4 Buketter Brøndkarse
1/2 Lollo Rosa salat
1 Dl. Creme Fraiche 18%
½ Finthakket Rødløg
Kørvel
75 Gr. Stenbiderrogn
Olivenolie
Citronsaft
Salt og Peber
Pil kødet af stenbideren. Nip spinaten, skyl den godt og del i mindre stykker.
Skræl grapen med en skarp kniv, så den hvide hinde følger med.
Skær fileter ud mellem hinderne. Skær dem i mindre stykker på tværs.
Vend spinat, grape og stenbider forsigtigt i lidt olivenolie og citronsaft.
Smag til med salt og peber. Anret på tallerken el. i skål.
Rør creme fraiche, rødløg, kørvel og stenbiderrogn sammen og smag til med salt og peber.
Kom blandingen omkring salaten el. servèr a part.
Bør nydes med godt brød !
4/10/2007
Salat af røget Stenbider og rosa Grape
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar