6 Couverter.
400g frisk tunfilet
2 Avocado
3 Tomater
½ L. fiskebouillon
½ Agurk
Icebergsalat
20 blancherede Haricots Vert
Dild
Rosa peber
Marinade:
2 dl limesaft
1 – 2 spsk. Olie
Salt og peber
½ spsk. Frisk hakket koriander
1 fed finthakket hvidløg
3 Stk. finthakkede skalotteløg
1- 2 finthakkede grønne chilier uden kerner
Tunfileten skæres i tern på ca. 2x2 cm. og dampes i fiskebouillonen, dryppes af og afkøles.
Marinaden røres sammen og hældes over fisken og det lægges i en plasticpose.
Marineres i ca. 1 time i køleskabet.
Avocadoerne halveres og skrælles, og skæres i pæne tern.
Tomaterne udkernes og skæres i tern.
Agurkerne halveres, udkernes og skæres i tern.
Grønsagerne hældes i en skål sammen med fisken og marinaden, og trækker 1 time i køleskab.
Ved anretning lægges lidt Icebergsalat midt på tallerkenen, og herpå lægges den marinerede tunsalat og Haricots Vert, og der pyntes med dild og rosa peber.
Godt brød gives til.
4/10/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar