4/10/2007

Salat af frisk Tun med lime og chili

6 Couverter.

400g frisk tunfilet
2 Avocado
3 Tomater
½ L. fiskebouillon
½ Agurk
Icebergsalat
20 blancherede Haricots Vert
Dild
Rosa peber


Marinade:

2 dl limesaft
1 – 2 spsk. Olie
Salt og peber
½ spsk. Frisk hakket koriander
1 fed finthakket hvidløg
3 Stk. finthakkede skalotteløg
1- 2 finthakkede grønne chilier uden kerner

Tunfileten skæres i tern på ca. 2x2 cm. og dampes i fiskebouillonen, dryppes af og afkøles.

Marinaden røres sammen og hældes over fisken og det lægges i en plasticpose.
Marineres i ca. 1 time i køleskabet.
Avocadoerne halveres og skrælles, og skæres i pæne tern.
Tomaterne udkernes og skæres i tern.
Agurkerne halveres, udkernes og skæres i tern.

Grønsagerne hældes i en skål sammen med fisken og marinaden, og trækker 1 time i køleskab.

Ved anretning lægges lidt Icebergsalat midt på tallerkenen, og herpå lægges den marinerede tunsalat og Haricots Vert, og der pyntes med dild og rosa peber.

Godt brød gives til.

Ingen kommentarer: