4/18/2007

Rullesandwich med Lakse og Spinatfyld

2 Formfranskbrød
12 – 15 friske Spinatblade
100 Gr. Smør
250 Gr. røget laks
Salt
Hvid peber

Skær med en skarp savtakket kniv formbrødene i 4-5 skiver på langs.
Skær skorpen fra og rul skiverne let med en kagerulle.
Rens spinatbladene og blanchér dem i 2 Minutter i kogende vand.
Tag bladene op og pres vandet fra. Blend spinat og smør 2 – 3 Minutter i blender og tilsmag med salt og peber.
Smør hvert stykke brød med blandingen.
Læg tynde skiver af røget laks ovenpå.
Rul brødskiverne sammen, og pak dem stramt ind i film, og læg dem i fryseren i 20 – 30 Min.
Lige inden servering skæres hver rulle i tynde skiver, og anrettes på fad.

Ingen kommentarer: