2 Ds. Flåede tomater, hakkede, u. juice
2 Fed hvidløg
1 Løg
1 Ds. Grønne, milde chilipebre, Tex Mex
5 Soltørrede tomater
1 Tsk. Koriander
1 Spsk. Balsamico vineddike
4 friske udkernede chilipebre (Gerne mere !)
1 Sjat Tequila, snaps el. Vodka
Salt og peber.
De soltørrede tomater lægges i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem blødgøres i ½ time, og hæld overskydende vand fra.
Alt – bortset fra de hakkede tomater – blendes.
Blandes med de hakkede tomater og hviler køligt ½ time inden servering.
Stave af sandwichbrød ristes sprøde i smør og gnides med hvidløg, og serveres a part Salsa dip.
Ligeledes er gulerodsstave, agurkestave, selleri, skorzonerrødder velegnet til dip.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar