10 Personer.
10 Hellefiskfileter á 75 Gr.
Salt og peber
Olie
Shitakesvampe:
300 Gr. Shitakesvampe
2 Spsk. Hakket persille
Olie
Sølvbederagout:
2 Sølvbeder
1 Fed hvidløg
5 Dl. Fløde
Marinerede krydderurter:
Bredbladet persille
3 Spsk. Olivenolie
Dild
1 Spsk. Citronsaft
Beaujolaissauce:
2 Dl. Kraftig fond
2 Dl. Hummerbisque
2 Dl. Beaujolais
Krydr Hellefiskfileterne med salt og peber og steg dem sprøde på en varm pande i lidt olie.
Steg Shitakesvampene på en varm pande i lidt olie med persille, salt og peber i 2 – 3 minutter, så de er sprødstegte.
Læg dem på fedtsugende papir på en varm tallerken.
Skær Sølvbederne i passende stykker, skyl grundigt, blanchér i kogende vand, køl af i koldt vand og pres fri for væde.
Reducér fløden til en cremet konsistens med hvidløg, salt og peber (kan evt. justeres med lidt maizena rørt op i vand).
Vend sølvbederne heri til ragout.
Pluk krydderurterne, skyl og tør dem hver for sig.
Pisk vinaigretten sammen.
Reducér rødvinen til det halve, tilsæt bisque og fond.
Kog saucen ind til passende konsistens.
Anretning:
Læg ragouten på varme tallerkener, herpå den ristede Hellefisk og pynt med dild vendt i vinaigrette.
Fordel Shitakesvampene med Bredbladet persille vendt i vinaigrette rundt på tallerkenerne og dryp med varm sauce omkring.
4/09/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar