5 Personer :
250 Gr. Pasta Penne
1 Spsk. Olivenolie
1 Bdt. Snittede forårsløg
250 Gr. Mascarpone
30 Gr. Friskreven Grana Padano
250 Gr. Dampet el. røget Laks i strimler.
1 Bdt. Dild
1 Tsk. Stødt Rosépeber
Salt og friskkværnet peber.
Gør alle ingredienserne klar, så de fremstår som ovenfor skrevet.
Kog pastaen, afdryp og hold den varm.
Sautér forårsløgene let i olie, tilsæt Mascarpone og lad den smelte ved svag varme, inden de resterende ingredienser tilsættes.
Smag saucen til, og bland den med den varme pasta.
Pynt med små dildkviste og lidt knust Rosépeber, og servér rygende varm.
(Mascarponesaucen kan tilsmages lige efter din helt personlige smag, så her har du muligheden for at sætte dit helt personlige præg på retten – Dette er en lynhurtig let ret til et utal af lejligheder !!!!!)
4/10/2007
Pasta m. Mascarpone og Laks
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar