5 Personer :
500 Gr. Champignon
3 Løg
5 Fed Hvidløg
1 Bdt. Persille
350 Gr. Tun i olie
Ca. 3/4 L. Creme Fraiche 18%
250 Gr. Creme Fraiche 38%
750 Gr. frisk Båndpasta
Olivenolie
Salt, peber og citronsaft.
Løgene hakkes fint og ”blankes” i olie, hvidløget hakkes og tilsættes sammen med de hakkede champignon.
Herefter tilsættes den hakkede persille.
Tunen findeles i olien med en skarp kniv og røres i løgblandingen.
Nu tilsættes Creme Fraiche 38% og der omrøres.
Herefter Creme Fraiche 18% - lidt af gangen, idet saucen skal være cremet og lind.
Lad det varme igennem et par minutter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Den al dente kogte båndpasta lægges i en ring på tallerkenen, og i midten lægges den lune Tunsauce, og der kan pyntes med salatblad og citronbåd.
Resten af saucen serveres á part med godt brød til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar