8 Personer.
8 stk. runde rispapir à ca. diameter på 22 cm
1 spsk hvedemel
vand
olie
400 g fersk laks
4 cl tør sherry
salt
peber
250 g blandede sommerurter, f.eks. squash, gulerødder, fennikel, spinat, bønner
1 bdt. brøndkarse
1 tsk. finthakket ingefær
Lidt citronsaft- og skal
1 tsk. wasabi
2 spsk soja
Lidt plukket blandet salat
2 Dl. Creme Fraiche 38%
Hakkede grønne krydderurter.
Citronsaft
Skær laksefileten i små tern a ca. 5mm x 5mm. Eller hvis du bruger lakserester, så bare i passende stykker.
Krydr med salt og peber og rør sherryen i.
Lad blandingen trække min. 30 minutter.
Rør ingefær, citronsaft og skal, wasabi og soja sammen.
Snit urterne i så tynde strimler du kan.
Vend dem i soja-ingefær-blandingen.
Krydr med salt og peber. lad blandingen trække min 30 minutter, men gerne et par timer.
Vend brøndkarsen i umiddelbart før anvendelsen.
Rør mel sammen med vand til en grødagtig konsistens.
Fordel laks og grøntsager på blødt eller blødgjort rispapir.
Rul sammen. Smør lidt melklister på sammenføjningen.
Steg gyldne i neutral olie.
Rør de hakkede grønne krydderurter i Creme Fraiche 38%, og smag til med citronsaft.
Anret den lune lakserulle på plukket salat og montér med krydderurtedressing.
4/09/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar