4/19/2007

Klapperslange i Hvidløgsfløde m. Persille

300 – 400 Gr. Klapperslange (Indkøbt i Metro)
1½ Spsk. Olie
1½ Spsk. Smør
Krydderier, salt og peber
4 Dl. Piskefløde
50 Gr. Hvidløgssmør
Frisk persille
Chili efter behag

Groft brød eller pasta.



Skær klapperslangekødet i stykker á ca. 2-3 Cm. Og gnid stykkerne med krydderier, salt og peber.
Varm olie og smør i en pande, indtil det får en gyldenbrun farve.
Steg slangestykkerne ved høj temperatur indtil de er brunet på alle sider.
Tag slangestykkerne af panden og hold dem varme.
Tilsæt fløden og pisk godt, tilsæt hvidløgssmørret og nedkog til passende konsistens.
Læg slangestykkerne tilbage i saucen, og kog op i 5 minutter.
Tilsæt eventuelt med persille og chili efter behag.

Ingen kommentarer: