4/10/2007

Indonesisk Rejesuppe

4 Personer.

200 Gr. Rejer
1 Ds. Flåede tomater
1/2 L. Bouillon
1 Ds. Ferskner
1 - 4 Spsk. Karry
1/4 Piskefløde
1 Stort Løg
3 Fed hvidløg


Løget og hvidløget hakkes fint og svitses i margarine.
Bouillonen og fløden nedkoges i 15 minutter.
Når løget og hvidløget er blanket ristes karryen med uden at branke.
Løg, hvidløg, karry samt bouillonen og fløden blandes med saften fra de flåede
tomater og saften fra fersknerne og dette varmes godt igennem.
De meget fint blendede flåede tomater og ferskner iblandes,
og suppen småsimrer i 15 min.
Suppen tilsmages med salt og carry, og inden servering monteres med rejer.

Husk: Rejer bliver hårde, hvis de koger med.

Serveres med et godt stykke flutes !

Ingen kommentarer: