4 Grønne pebre, uden frø, skåret i tynde strimler
120 Ml. Olivenolie
Sort peber
2 tomater, flået og skåret i stykker
400 Gr. Røget Makrel
200 Gr. Røget mager fisk
240 Ml. Hvidløgsmayonnaise
2 Tsk. Presset hvidløg
3 Spsk. Olivenolie
Skiver af flutes
Hvidløgsmayonnaise.
2 æggeblommer, 2 Tsk. Eddike og salt + friskkværnet peber i en skål sammen med 1/8 Tsk. Sennep, og bland. Hæld meget langsom 250 Ml. Olivenolie i, mens der konstant piskes godt. Smag til.
Til sidst tilsættes én teskefuld friskpresset hvidløg i den færdige mayonnaise, og hvidløgsmayonnaisen stilles køligt.
De grønne peberfrugter steges i olien ved lav varme, og der kommes sort peber og tomat i.
Læg låg på gryden og lad blandingen simre i 20 minutter, indtil de grønne peberfrugter er møre.
Afkøl blandingen.
Flå og udben fisken, bland mayonnaisen i og blend dette, smag til. Blandingen skal have konsistens som letpisket flødeskum.
Pensl brødene på begge sider med hvidløg og olivenolie og bag brødene i ovnen til de er gyldne.
Tag brødene ud af ovnen, og læg dem på serveringstallerkenen el. fadet og læg lidt peberfrugtblanding på brødene.Læg én skefuld af fiskemayonnaisen over peberfrugterne – og retten er klar til servering !
4/18/2007
Hvidløgsbrød m. røget fiskemayonnaise
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar