4/18/2007

Den lille skrappe!

2 Stk. flade krydderboller
smør
1 lille løg
1 lille dåse ansjoser el. benfri sild
1 spsk. Tomatpure el. chilisauce
2 spsk. Kapers
4 spsk reven ost
1-2 stk. tomater

Flæk krydderbollerne, evt. i 3 lag, så der bliver 6 runde skiver, der smøres med et tyndt lag smør.

Hak det pillede løg fint og bland det med afdryppede, hakkede ansjosfileter el. benfri sild, stærk tomatpure og 1 spsk. Hele el. hakkede kapers.

Bred blandingen ud på brødskiverne og drys med mellemlagret eller stærk, reven ost.

Gratinèr brødene på et stykke folie ved 250° på ovnens midterste ribbe.
Pynt med små tomatsnitter og kapers.

Tips: Brødkanter bliver nemt brændt, specielt hvis man bruger grill.
Det brændte fjernes nemt med en god køkkensaks før serveringen.

Ingen kommentarer: