4/09/2007

Honningristet Røget Laks m. Pebersauce

1 Couvert.

1 Tyk skive røget Laks pr. Person
2 Spsk. honning
2 Gule peberfrugter Hvidvin
Hvidvinseddike Olivenolie
Smør
Maizenamel
2 Grønne slikasparges
Caviar el. rogn
Dild.

Tykke skiver røget laks ristes i honning og smør på panden.
De skal kun have ganske lidt (Bleu), idet fiskekødet er løst i strukturen, og ellers vil “splatte” ud ved anretningen.

Gule peberfrugter bages eller steges i hed olie, så skindet kan flåes af.
De befries for kerner, hakkes og koges med lidt hvidvin, hvidvinseddike og olivenolie.
Saucen jævnes lidt med udrørt majsstivelse og smages til med salt og peber.

Ved serveringen anrettes lakseskiverne på saucen og der pyntes med 2 letkogte grønne asparges, rogn og dild.
Bør serveres med godt brød.

Ingen kommentarer: