5 Personer.
500 Gr. Hellefiskfilet
1 L. Piskefløde
2 Dl. Hvidvin
500 Gr. Champignon
100 Gr. koldt smør
Salt og lyst peber
250 Gr. Helbladet spinat
2 Stjerneanis
Persille
Fremgangsmåde:
Skær Hellefiskfileten ud i skestykker.
Drys med salt og stil koldt i køleskab.
Piskefløden nedkoges med Stjerneanis til halv mængde.
Stjerneanis medkoges til den ønskede smag er opnået, og optages herefter af fløden.
Champignonerne rengøres og skæres i kvarte stykker.
Ristes på pande og dampes i hvidvinen til halv mængde; tilsmages med salt.
Den nedkogte fløde blandes med hvidvinen, koges godt igennem og tilsmages med salt.
Pisk terninger af det kolde smør i flødesaucen.
Spinaten sauteres på pande og tilsmages med salt og peber.
Anretning:
Spinaten og champignon lægges i en dyb tallerken.
Stykkerne af Hellefiskfilet lægges ovenpå, og flødesaucen hældes over.
Tallerkenen bages i ovnen ved 185° C. indtil fisken er mør.
Pyntes med bredbladet persille.
4/09/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar