5 Personer
10 gulerødder
2½ Avokado
2 Fed hvidløg
Olivenolie
hønsebouillon
1 Moden tomat
1 Dl. Creme Fraiche 38%
Bredbladet persille
Basilikum
salt og peber
Gulerod i fine små stykker og hakket hvidløg sauteres i olivenolie uden at tage farve.
Hønsebouillonen tilsættes og suppen småsimrer i 20 minutter.
Avokadoen befries for sten og skæres i små stykker, og tilsættes den ikke kogende suppe.
Suppen blendes med almindelig blender el. stavblender, og varmes langsomt op.
Suppen monteres med creme fraiche 38 %, og varmes igennem til passende konsistens.
Tilsmages med salt og peber.
Ved servering afpyntes suppen med ”streger” af kold creme fraiche, små sarte tomatbåde befriet for skind, lidt hakket basilikumblad og plukkede bredbladede persilleblade.
Denne suppe er en rigtig vinter ”teatersuppe” til et glas koldt hvidvin, f. eks den spanske Vina Esmeralda !
4/10/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Fine blog, savner kun de famøse billeder af retten
Send en kommentar