25 Gr. Gær
1 Dl. Lunkent vand
2 Dl. Mælk
150 Gr. Boghvedemel
3 Æggeblommer
½ Tsk. Salt
25 Gr. Smeltet smør
3 Æggehvider
100 Gr. Helbladet spinat
2 Dl. Creme Fraiche 38%
Frisk dild
150 Gr. frisk Stenbiderrogn Salt
Peber
Muskatnød.
Rør gæren ud i lunkent vand og lad den stå i 5 minutter.
Hæld gærblandingen, mælk, mel, æggeblommer, salt og smør i en foodprocessor el. blender og blend i 1 minut.
Skrab dejen over i en stor skål, og lad den hæve lunt i 45 minutter.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Opvarm en blinis- spejlæg- eller alm. Stegepande og bag blinierne i lidt smør.
Blinier bør være helt runde og ikke over 4 Cm. i diameter, når de skal bruges som appetizer.
Smørsautér den helbladede spinat, og krydr med salt, peber og muskatnød.
Anret de lune blinier med lidt spinat, stenbiderrogn, Creme Fraiche og en kvist dild.
4/18/2007
Blinis med Spinat og Rogn.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar