40 -50 Personer.
5 – 7 Kg. Okseklump
3 Kg. Skalotteløg
20 Fed Hvidløg
3 Kg. Flåede tomater
5 Grønne peber
5 Gule peber
5 Røde peber
2 Kg. Markchampignon
5 Spsk. Paprika
4 Kg. Bagekartofler
1 Kg. Gulerødder
2 Tsk. Kommen
1 Stk. Selleri
8 Porrer
8 Skorzonerrødder
1 Bundt bredbladet persille
1 Gl. Ungarske stærke runde paprikafrugter eller Pepperoni
Små chili efter behov
Det hele skæres i skestykker.
Kødet koges til ”trevle” konsistens, og de øvrige ingredienser tilsættes efter hensyntagen til konsistens ved servering.
Hvidløg, kommen, Ungarske Paprikafrugter og bredbladet persille tilsættes til sidst, og suppen tilsmages.
En god Gullaschsuppe begyndes dagen før servering, og kødet trækker i suppen natten over !
4/10/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar