4/09/2007

Frølår som i Frankrig

I Kina spiser man hunde, i Frankrig frølår. Det sidste har jeg prøvet mange gange, og personligt syntes jeg at frølår smager godt, men det er behandlingen af frølårene der giver smagen, idet frølårene er noget neutrale i smagen og vel bedst kan sammenlignes med kylling.

4. Personer.

12 Frølår (Dybfrost)
l/6 Fl. Hvidvin
Persille
Fint hakket hvidløg
Mælk
Olivenolie
Smør
Mel
Salt og Peber


De optøede frølår dyppes i en underkop med mælk og vendes flere gange i en blanding af mel, salt og peber.
Hvidløg og persille hakkes meget fint.

På en godt varmet pande brunes frølårene i olivenolie i et minut,
ikke for mange frølår på panden ad gangen !
Derpå tages de op, de drypper af, olivenolien hældes fra panden og erstattes med en klat smør.

I smørret svitses hvidløgene og frølårene lægges ned på panden igen for til sidst at blive drysset med lidt persille.

Til sidst "glaceres" det hele med en sjat hvidvin.

Denne forret er oftest brugt som hørs d`ouevre, men kan ellers serveres med citronbåde og godt brød!

Ingen kommentarer: