5 Personer.
500 Gr. Rokkefilet uden skind
Lidt purløg
1 Gulerod
1 Rødløg
1 Dl. Hvidvin
½ L. Piskefløde
5 Tomater
1 Hoved broccoli
Krydderier
Evt. Godt brød
Smør
1 Gul Peberfrugt
Bredbladet persille
Gulerod og løg sauteres i smør uden at tage farve og tilsættes hvidvin. Nedkoges til det halve og tilsættes piskefløden. Dette koges jævnt og smages til.
Den rensede og soignerede Rokkefilet foldes i ”trekantsstykke” og lægges i en smurt gryde med serveringssiden opad.
Den tilsmagte og sigtede flødesauce hældes over fisken, og fisken ”dampes” heri i ca. 10 min. og trækker i 5 min.
Fisken lægges på serveringstallerkenen og saucen tilsættes tomatjulienne uden skind og kerner, julienne af gul peberfrugt og frisk purløg.
Rundt om Rokkefileten lægges den smørdampede broccoli og saucen monteres over Rokkefileten.
Kan afpyntes med bredbladet persille og små sprøde spinatblade.
Groft Bondebrød el. lignende serveres til.
4/09/2007
Flødedampet Rokkefilet m. Tomat og Urter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar