5 Couverter.
250 Gr. Frisk pasta
250 Gr. Røget Stenbider
1 Citron
150 Gr. Stenbiderrogn
1 Lille Fennikelknold + Top
½ Spsk. Birkes
6 Spsk. Olivenolie
Bredbladet persille
Pluk den røgede stenbiderfilet i passende stykker.
Filetér citronen og skær citronbådene i mindre stykker.
Saml alt citronsaft op, også fra den pressede skal.
Skær fenniklen meget tyndt.
Bland med citronsaften.
Lun olivenolien i en sauterpande.
Vend birkes, røget fisk, fennikel og citronbåde i og varm det hele op.
Kog pastaen og lad den dryppe af.
Vend den i saucen.
Fordel stenbiderrognen heri.
Hak fennikeltoppe og pynt med disse sammen med bredbladet persille.
4/10/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar