5 Couverter.
Vi skal lave én 3-farvet fisketerrin, og det er meget vigtigt, at fiskemoussen blendes meget koldt !
Derfor skal ingredienserne blendes direkte fra køleskabet, og om nødvendigt med én isterning.
Fordi fisketerrinen skal være 3-farvet laver vi fiskemoussen i 3 portioner.
Portion 1:
200 Gr. Torskefilet
Salt og lys peber
2 Æg
2 Dl. Piskefløde
100 Gr. Smørsauteret frisk Spinat.
Torskefileten efterses for ben og urenheder, og blendes med den smørsauterede friske spinat, salt, lys peber og æg, tilsættes piskefløde lidt efter lidt, smages til og hviler i kold skål i køleskabet.
Portion 2:
200 Gr. Laksefilet
Salt og lys peber
2 Æg
2 Dl. Piskefløde.
Rød Paprikafrugt.
Behandles som ovenstående fiskemousse.
Portion 3:
200 Gr. Torskefilet
Salt og lys peber
2 Æg
2 Dl. Piskefløde.
Behandles som ovenstående fiskemousse.
Efter at have ”trukket” i køleskabet i ca. 20 minutter smøres de 3 fiskemousser i én bageform under hensyntagen til farve, dækkes med smurt pergament og bages i vandbad i ca. 40-50 minutter.
Anrettes lun eller kold med garniture efter temperament og Limesauce.
Limesauce :
På fiskebenene koges én fiskefond, der jævnes og tilsmages med saften fra limefrugter el. fra een flaske Lime.
(Det kan være nødvendigt med en anelse sukker, såfremt der benyttes friske limefrugter !)
4/09/2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar