4/18/2007

Butterdejssnegle m. Ansjospasta

Italiensk (10 personer)

1 Plade butterdej på 10x50 cm
2 stk. pillede, fint hakkede løg
25 g smør
20 stk. ansjosfilet’er i mindre stykker
2 dl udstenede, hakkede sorte oliven
1/2 dl skyllet, hakket persille
1 stk. sammenpisket æg til pensling


Sørg for at pladen er udrullet tyndt.
Sauer løgene klare i smør og tilsæt ansjoser og oliven.
Lad det koge godt igennem.
Lad persillen koge med et øjeblik og afkøl blandingen.
Smør blandingen tyndt på butterdejen og rul den sammen.
Stil den i køleskabet 1 time.
Skær rullen i ½ cm tynde skiver.
Læg dem på bagepladen beklædt med bagepapir og pensl dem med æg.
Bag sneglene i ovnen ved 200° i Ca. 10 min.

Serveres ”lune” til et godt glas hvidvin, evt. Soave el. Alsace !

Ingen kommentarer: