4/10/2007

Bresaola med feta creme

Fetaen blendes med chilipasta og oliven olie samt limesaft.
Frisk timian tilsættes
Stilles til side.
Rødbedeblade, Rucula, sennepsblade og babyspinat rengøres forsigtigt.
De grønne asparges afskæres bunden og de dampes let et øjeblik i saltet vand.
Afkøles og skæres i stk. på 3-4 cm.
De gule peberfrugter halveres og kernerne tages ud.
Peberfrugterne skæres i tynde strimler.

3 skiver bresaola laves til små ” kræmmerhuse ” og der sprøjtes fetacreme i.
Salaten blandes med asparges og lidt olie, der tilsættes lidt hindbæreddike.
Salaten lægges på en tallerken i en kugle og oven på lægges ” kræmmerhusene ” af bresaola der garneres med halve cherrytomater og strimler af peber frugter.
Pyntes med brønkarse

Ingen kommentarer: