600 Gr. Hellefiskfilet
1 Bdt. Basilikum
50 Gr. Parmesan
50 Gr. Rasp
½ Fed Hvidløg
Basilikum
Olivenolie
1 Aubergine
1 Tomat
1 Løg
50 Gr. Soltørrede tomater
2 Fed Hvidløg
0livenolie
1 Kvist Rosmarin
1 Kvist Timian
5 Cherrytomater m. stilk
½ Tsk. Sukker
Olivenolie
Salt.
Basilikumpanade :
Riv parmesan og pluk basilikum.
Blend disse ingredienser med rasp og krydder med salt og peber.
Basilikummarinade :
Blend basilikumresterne med det halve hvidløg og olivenolie til marinaden er lind.
Smag til med salt.
Auberginekompot :
Skræl auberginen og kog den mør, sautér de resterende ingredienser i rigelig olivenolie til de er helt møre.
Hak og tilsæt den kogte aubergine, smag til med salt og peber.
Inddamp auberginekompotten til fast konsistens, så den kan anrettes ?
Glaseret cherrytomat :
Blancher cherrytomaterne og træk skindet op omkring blomsten.
Dryp med olivenolie og drys med salt og sukker bag tomaterne ved 125° C. til skindet er sprødt.
Hellefiskfilet :
Rist hellefiskfileten på den side hvor skindet har siddet og drys med basilikumpanade på samme side, sæt hellefiskfileten under grillen og gratiner til raspen er flot gylden.
Anretning :
Læg den grillerede hellefiskfilet på tallerkenen, og anret også auberginekompotten.
Sæt den glaserede cherrytomat på tallerkenen og montér med basilikummarinade rundt om anretningen.
Kan pyntes med sprøde aubergineflager.
4/24/2007
Basilikumgratineret Hellefisk m. basilikummarinade, auberginekompot og glaseret cherrytomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar