5 Couverter.
Rugmel
Salt og peber
Smør
¼
agurk i meget små tern
¼ tsk. Salt
1½ Ansjosfilet finthakket
1
Spsk. Hellmann
½ Spsk. Forårsløg finthakket
¼
Dl. Purløg fintskåret
½ Tsk. Økologisk citronskal
fintrevet
Peber
Rugbrød
Tilberedning:
Del
rødspættefileterne på langs, fjern eventuelle ben.
Fold
hver filet sammen til en lille pakke (ca. 5 x 5 cm).
Vend
pakkerne i rugmel og drys med salt og peber.
Lad
smørret blive gyldent i en pande og steg filetpakkerne ved jævn varme,
til de
er gennemstegte og sprøde.
Bland
agurketern og salt i en skål og lad det stå tildækket i ca. ½ time.
Hæld
agurk i en sigte, skyl og tør dem godt.
Vend
ansjoserne sammen med agurketern og de øvrige ingredienser.
Stil
ansjosmayonnaisen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Smag
til.
Anretning:
Skær
rugbrødsskiverne ud i passende stykker.
Læg
de varme fiskefileter på og fordel ansjosmayonnaisen på toppen.
Pynt
med purløg og server straks.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar