10/4 Rødspættefileter
10 St. Hakket champignon
Smør
Hvidvin
Beurre Mainé
Fiskefond
1
Dl. Hollandaise
Hakket persille
3 æggeblommer
250
g usaltet smør
1 Spsk.
vand
2 Spsk. Citronsaft
2 Spsk. Citronsaft
Salt og
peber
Tilberedning:
Blank
de hakkede løg og champignon i en gryde i smør.
Kom
de pænt rullede rødspættefileter i gryden, tilsæt hvidvin og fiskefond og damp rødspættefileterne.
Tag rødspættefileterne op af gryden, og læg
dem i et lille gratinfad.
Jævn
fonden med Beurre Mainé til lidt tyk saucekonsistens.
Smelt
smørret og lad det bundfælde, fjern evt. skum.
Pisk
æggeblommerne op med vand og citronsaft evt. over vandbad.
Når
æggemassen er god tyk, piskes det varme smør i uden valle.
Smag
til med salt, peber og citronsaft.
Tilsæt
1 Dl. Hollandaise til saucen, og montér med hakket persille.
Den færdige sauce hældes over
rødspættefileterne, og retten gratineres i ovnen under høj overvarme.
Anretning:
Rødspættefilet Bonne Femme serveres rygende
varm i gratinfadet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar