4 Andelår
1
L. Andefedt
3
fed hvidløg
3 Stængler
rosmarin
Skal
fra 1 økocitron
1 Spsk. Salt
1 Spsk. Sukker
Peber
1
Stor kogt bagekartoffel
1
Finthakket løg
Hakket
timian
1
Spsk. Andefedt
1
Dl. Mel
3 Æg
3 Dl. Pankorasp
1
L. Rapsolie
¼
Rødkål skåret fint (Mandolinjern)
1 Æble
fintskåret
8 Valnødder
2
Spsk. Andefedt
Saften af 1
appelsin
Salt og peber
Tilberedning:
Soignér
andelårene og kog dem i andefedtet med de øvrige ingredienser i minimum 60
minutter, og kontroller mørhed; ellers koges videre!
Pil
kødet af lårene og skær kødet ned til 2 Cm. Længde.
Bland
det confiterede andekød med de øvrige ingredienser, form til kugler, og vend
kuglerne i mel, æg og Pankorasp.
Læg
i fryseren i 30 minutter, og udbag i 160⁰ C. varm rapsolie, til kuglerne er
flotte gyldne.
Steg
rødkål, æble og valnødder i andefedtet i 5 minutter.
Tilsæt
appelsinsaften og smag til med salt og peber.
Anretning:
Servér
de sprøde Confit de Canard kugler på den sprøde stegte rødkål.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar