12/08/2018

Confit de Canard kugler med stegt rødkål



10 Kugler.

4 Andelår                           
1 L. Andefedt                
3 fed hvidløg
3 Stængler rosmarin             
Skal fra 1 økocitron             
1 Spsk. Salt
1 Spsk. Sukker                  
Peber

1 Stor kogt bagekartoffel               
1 Finthakket løg                  
Hakket timian

1 Spsk. Andefedt              

1 Dl. Mel                            
3 Æg                       
3 Dl. Pankorasp                
1 L. Rapsolie

¼ Rødkål skåret fint (Mandolinjern)  
1 Æble fintskåret                 
8 Valnødder

2 Spsk. Andefedt                
Saften af 1 appelsin             
Salt og peber


Tilberedning:

Soignér andelårene og kog dem i andefedtet med de øvrige ingredienser i minimum 60 minutter, og kontroller mørhed; ellers koges videre!

Pil kødet af lårene og skær kødet ned til 2 Cm. Længde.
Bland det confiterede andekød med de øvrige ingredienser, form til kugler, og vend kuglerne i mel, æg og Pankorasp.
Læg i fryseren i 30 minutter, og udbag i 160⁰ C. varm rapsolie, til kuglerne er flotte gyldne.

Steg rødkål, æble og valnødder i andefedtet i 5 minutter.
Tilsæt appelsinsaften og smag til med salt og peber.


Anretning:


Servér de sprøde Confit de Canard kugler på den sprøde stegte rødkål.



Velbekomme!

Ingen kommentarer: