400-500
Gr. Pighvarfilet, helleflynder, slethvar, hellefisk eller rødtunge.
4-5 skiver Serranoskinke
4-5 skiver Serranoskinke
2 Små
pærer 1 Julesalathoved
½ Bakke blandet salat med Rucola
½ Bakke blandet salat med Rucola
1 Skalotteløg
snittet i tynde skiver
1 Lille håndfuld krydderurter, f.eks. kørvel, purløg, skovsyre eller frisk timian.
2-3 Spsk. Citronsaft
1 Lille håndfuld krydderurter, f.eks. kørvel, purløg, skovsyre eller frisk timian.
2-3 Spsk. Citronsaft
2½ Spsk. Olivenolie
Salt og peber
Pynt: Lidt ekstra krydderurter.
Tilberedning:
Skær
fisken i brede strimler, drys med salt, og stil i køleskabet.
Steg
Serranoskinke skiverne sprøde i ovnen, og knæk efterfølgende den sprøde skinke
i mindre stykker.
Skær
pærerne i kvarter.
Fjern
og kassér kernehuset, og skær det i skiver.
Snit
julesalaten i små stykker, og bland dem med pærer, salat, skalotteløg,
krydderurter, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Steg
fiskestykkerne let sprøde i afklaret smør lige inder servering.
Anretning:
Anret
salaten på tallerkner eller et fad og kom stegt fisk henover.
Drys
med sprødstegt Serranoskinke og lidt ekstra krydderurter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar