9/22/2013

Grillet Ricottacrepe med lun chokolade og nødder.




6 Personer.

4 Æg                                              
 60 Gr. Mel                                       
100 Gr. Smør
3½ Dl. Fløde                                    
Salt, sukker, vanille og reven citronskal

100 Gr. Ricotta                                 
100 Gr. Kranse XX                           
 3 Dl. Fløde
200 Gr. Mørk chokolade                    
 100 Gr. Hasselnøddeflager                  
1 Appelsin


Tilberedning:

Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande.
Panden smøres kun første gang.
Stil pandekagerne koldt.

Ricotta, marcipan, lidt fløde og saften fra appelsinen køres til en jævn masse i food processor.
Massen smøres på pandekagerne, der rulles som roulader og stilles på køl, til de har sat sig.
Resten af fløden koges op og hældes over den mørke chokolade, og det røres sammen til en sauce.
Hasselnøddeflagerne ristes gyldne på panden.
Lige inden servering rulles pandekagerouladen på en tør meget hed grillpande, for at lune dem lidt og give dem mønster.


Anretning:

Læg lidt chokoladesauce på bunden af tallerkenen, og læg den lune pandekage herpå
Læg en smule chokoladesauce på pandekagen og drys med de ristede hasselnøddeflager.

Ingen kommentarer: