6 Personer.
4 Æg
60
Gr. Mel
100
Gr. Smør
3½ Dl. Fløde
Salt,
sukker, vanille og reven citronskal
100 Gr. Ricotta
100
Gr. Kranse XX
3
Dl. Fløde
200 Gr. Mørk chokolade
100
Gr. Hasselnøddeflager
1
Appelsin
Tilberedning:
Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande.
Panden smøres kun første gang.
Stil pandekagerne koldt.
Ricotta, marcipan, lidt fløde og saften fra appelsinen
køres til en jævn masse i food processor.
Massen smøres på pandekagerne, der rulles som roulader
og stilles på køl, til de har sat sig.
Resten af fløden koges op og hældes over den mørke
chokolade, og det røres sammen til en sauce.
Hasselnøddeflagerne ristes gyldne på panden.
Lige inden servering rulles pandekagerouladen på en tør
meget hed grillpande, for at lune dem lidt og give dem mønster.
Anretning:
Læg lidt chokoladesauce på bunden af tallerkenen, og
læg den lune pandekage herpå
Læg en smule chokoladesauce på pandekagen og drys med
de ristede hasselnøddeflager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar