
5 Personer.
150 Gr. Smør
375 Gr. Mørk chokolade
1 Tsk. Nescafé
8 Æg
150 Gr. Sukker
Vanillesukker
1 Dl. Creme Fraiche 38%
2 Spsk. Flormelis
1 Cantalupmelon
5 Citronmelisseblade
5 Daioleforme
Lidt kakaopulver
Tilberedning:
Smelt smør, chokolade og Nescafépulver i en gryde ved svag varme, og gå ikke fra det, før det er smeltet.
Pisk æg, sukker og vanillesukker til en cremet masse, og bland chokolademassen i ”æggesnapsen”.
Smør 5 Daioleforme med smør og drys lidt sukker i.
Hæld chokolademassen i formene.
Bag ved 180° C. i 8 – 10 minutter afhængig af ovnens standard.
Pisk Creme Fraiche med 1 Tsk. Vanillesukker og flormelis til en helt stiv crème, og sprøjt en roset på den afkølede chokolademuffin.
Udbor 4 små Cantalupmelonkugler pr. couvert med et parisiennejern.
Anretning:
Anret en chokolademuffin på tallerkenen med den sprøjtede Creme Fraiche roset.
Pynt med et citronmelisseblad.
Læg 4 Cantalupmelonkugler på som pynt og drys med ganske lidt kakaopulver.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar